Головна » Ставки на волейбол

Ті, хто захоплюється класичним волейболом, не можуть бути байдужими до його пляжного варіанту. За даними np.ks, багато букмекерських конторів приймають ставки на такі ігри, оскільки з точки зору непередбачуваності результатів вони викликають великий інтерес.

Пляжний волейбол БК – у чому особливості беттінгу

Традиційно цей вид спорту являє собою гру між двома командами у форматі 2х2 на піску. Для виграшу слід здобути перемогу над супротивником двічі шляхом проходження трьох партій. Рахунок ведеться до 21 балу або до різниці у два очки.

Пляжний волейбол у лайві викликає певну складність для недосвідчених гравців через свою динамічність. Швидка зміна подій часто стає вдалою можливістю вибору вигідних умов для ставок. Розпис у волейболі у лайві формується щодо всієї гри та окремих партій.

Турніри, де можна робити ставки лайв

За аналогією зі звичайною грою можна виділити чоловічий та жіночий волейбол. Команди професіоналів проводять ігри на різних рівнях, включаючи універсіади та Олімпійські ігри. За даними np.ks, у списку подій, доступних для ставок, є чемпіонати світу, пляжні азіатські ігри, панамериканські, світовий тур FIVB, Олімпіади.

Що таке НП у ставках на спорт

Беттінг онлайн live став зручним та динамічним для досвідчених гравців. Однак багато новачків мають певні складнощі, пов’язані з умовними позначеннями. Одне з таких – НП, яке зустрічається не так часто. Розшифровується це позначення як «нейтральне поле». Наявність абревіатури НП говорить про те, що розрахунок ставки здійснюється за загальними правилами у разі проведення матчу на нейтральному полі. Перш ніж грати в тоталізатор на волейбол, слід уважно вивчити всю корисну інформацію з цього приводу.

Найкращі команди: пляжний чоловічий та жіночий волейбол

Перелік найуспішніших на сьогодні гравців відображено в таблиці.

Представники жіночого волейболу

Представники чоловічого волейболу

Команда

Країна

Команда

Країна

Сара Паван – Мелісса Умана-Паредес

Канада

Андерс Мол – Крістіан Серум

Норвегія

Жуліана Фелісберта – Ларісса Франса

Бразилія

Алісон Серутті – Бруну Оскар Шмідт

Бразилія

Барбара Сейшас – Агата Беднарчук

Бразилія

Олександр Браувер – Роберт Меувсен

Нідерланди

Які ставки на волейбол найпопулярніші

Сьогодні події, пов’язані з пляжним волейболом БК, можна побачити у такому форматі:

  • Вихід. Цей вид ставки лайв є у двох варіантах – П1 і П2;
  • Фора. Визначається гандикап між учасниками за результатами гри чи сету;
  • Тотал. У цьому випадку ставки на пляжний волейбол мають на увазі цифру за показниками результату. Також можлива ставка лайв на тотал ейсів;
  • Парне чи непарне. Укладається парі на парну чи непарну кількість отриманих балів за гру. Варіант цих ставок на пляжний волейбол можна розписати і на матч, і періоди.

Ще один формат ставок – точний рахунок. Вони приймаються лише у режимі беттінгу по партіям. Цей тип вважається нескладним через обмежену кількість варіацій виграшів.

Ставки на волейбол у лайві: алгоритм дій від NP

Приймаючи рішення грати на тоталізаторі на волейбол, потрібно діяти за такою схемою:

  • вибір надійного букмекера;
  • реєстрація облікового запису на сайті;
  • вибір у лінії пляжного волейболу та турніру;
  • перехід на сторінку матчу для ознайомлення з розписами;
  • визначення коефіцієнта результату.

На завершення потрібно ввести суму та підтвердити ставку.

Стратегія live ставки на волейбол

Дослідні гравці та експерти NP радять кілька певних ходів, що підвищують шанс на гарний виграш. Найкраща стратегія live ставки на волейбол може мати свій формат.

Вилка з грою від аутсайдера: план дій включає пошук матчу, який проводиться в режимі плей-офф, де є потенційний фаворит. При цьому слід звернути увагу на рівень коефіцієнта перемоги – він має бути не більше ніж 1,3. Рівень андердога – від 0,3 та більше.

Далі оформляється ставка на волейбол БК у прематчі на аутсайдера. При виграші андердога у першому періоді коефіцієнт на перемогу лідера зростатиме до 1,80-2,0. На цьому епізоді слід зробити зворотну ставку на перемогу фаворита.

Догон – ця стратегія live ставки на волейбол має другу назву – розрахунки Мартінгейла. Суть її полягає у множенні суми ставки вдвічі після програшу кожного закладу. При цьому потрібно робити ставку на результати з кефами не менше ніж 2,0. Цей формат не підходить для гравців-початківців у беттингу, оскільки він може призвести до повного програшу.

Як правильно грати в тоталізатор на волейбол онлайн live: скарбничка порад

Для проведення розумної та збалансованої гри необхідно ретельно вивчити заздалегідь усі аспекти та особливості пляжного волейболу у лайві. Добірка деяких порад від аналітиків NP дозволить стати більш підкованою у цьому питанні:

  • Застосування найкращих коефіцієнтів. Знайти їх можна на сайтах букмекерів, які виставляють різні котирування на однакові наслідки. Порівнюючи деякі БК, можна визначитися із вигідними показниками.
  • Відстеження прогнозів спорту. Перш ніж робити ставки на волейбол, бажано вислухати думку професійних типстерів. Можна створити профіль на відповідних сайтах для спілкування та отримання цінної інформації від спортивних аналітиків.
  • Моніторинг погодних умов. Цей момент є дуже важливим для пляжного волейболу онлайн live. Наприклад, сильний вітер змінює напрямок польоту м’яча, що може позначитися на результатах гри.

Бажано уникати ставок на волейбол на непосильні для себе суми. Завжди є ризик програти все незалежно від того, наскільки надійною вона виглядає на початковому етапі. Не варто також чинити поспішно. З часом коефіцієнти можуть змінюватись у будь-який бік. Тому потрібно запастись терпінням і чекати періоду для найвигіднішого фінансового вкладення.

Підсумки: чи варто робити ставки на пляжний волейбол?

Цей формат беттінгу – чудова можливість поправити своє фінансове становище або прокачати аналітичні здібності. Для гравців-початківців даний вид спорту цілком зручний, оскільки для розбору матчу тут не потрібно багато зусиль та навичок. При цьому беттер має можливість набити руку і спробувати популярні стратегії. Грати у лайві можна фактично з будь-якого моменту матчу, окрім кінцівки. Враховуючи сезонність пляжного волейболу, щоб уникнути складності прогнозування, краще робити ставки на найпопулярніші змагання.

© Copyright 2024 Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри Матеріали сайту призначені для осіб старше 21+