Головна » 1xbet огляд офіційного сайту в Україні

Кількість користувачів, зареєстрованих на офіційному сайті 1xbet, перевищує 400 000. Це не дивно, адже компанія передбачає кілька важливих переваг. Наявність ліцензії Кюрасао, широкий вибір спортивних та кіберспортивних прогнозів, різні бонуси – все це мотивує користувачів виконувати у 1xbet вхід.

Як виконати на офіційний сайт 1xbet вхід

Скористатися послугами компанії можна після реєстрації та входу до облікового запису. Доступно три основні способи:

Спосіб виконання в 1xbet входу

Що потрібно вводити

По e-mail

Електронну пошту, ім’я, прізвище, інші персональні дані, пароль

Використовуючи телефон

Мобільний номер, пароль

Через ID

Унікальний номер, виданий під час реєстрації в один клік, пароль

Також можна здійснити в 1xbet вхід за допомогою профілю в соцмережі. Можна використовувати обліковий запис у Telegram, Google та інших сервісах.

Офіційний сайт 1xbet дає можливість зареєструватися кожному, хто старше 18 років.

Вхід на сайт мобільна версія

Виконати вхід на сайт у мобільній версії можна так само, як і на комп’ютері. При цьому якщо профіль вже був створений на десктопній платформі, створювати обліковий запис зі смартфона не потрібно. Здійснити вхід на сайт мобільна версія дозволяє за даними, що були задані раніше.

Заохочення для новачків

Тим, хто створив профіль, надається великий бонус. Розмір заохочення сягає 120% від депозиту, але не перевищує 400 USD. Щоб отримати бонус, просто зробіть першу оплату на мінімально потрібну суму.

Майте на увазі, що заохочення потрібно відіграти. Поки кошти перебувають на бонусному балансі, їх можна використовувати лише для прогнозування результатів. Відіграш вимагає зробити ставок на суму, що дорівнює добутку бонусу та вейджера. Коли відіграєте винагороду, вона буде переведена на основний баланс і стане доступною для виведення.

Для давно зареєстрованих та активних беттерів також передбачено заохочення. За ставки нараховуються бали, які можна міняти на промокоди, щоб робити безкоштовні ставки на будь-які спортивні події. Крім цього, компанія організовує тимчасові акції з вигідними умовами.

Послуги компанії

Спеціалізація 1xbet – прийом спортивних ставок. Відкривши платформу, можна буде поставити на:

  • футбол;
  • настільний теніс;
  • волейбол;
  • крикет;
  • американський футбол.

Також у лінії є інші види спорту. Можна ставити на матчі заздалегідь або оформляти парі під час змагання. З найпопулярніших ринків можна відзначити 1х2 – передбачте, хто стане переможцем змагання, або спрогнозуйте нічию. Також часто ставлять на подвійний шанс – парі схоже на 1х2, проте дає можливість застрахуватися від несподіваної нічиї. Любителям аналізувати статистику варто звернути увагу на тотали. Вони вимагають передбачити, яким буде зразкове значення деякого показника. Найчастіше прогнозується приблизна кількість очок. Ще варто відзначити довгострокові парі – виграйте приз, спрогнозувавши підсумки турніру.

Крім спорту, на платформі є кіберспорт. Можна передбачити наслідки в Valorant, Starcraft 2, League of Legends, Dota 2, інших комп’ютерних іграх.

Як 1xbet завантажити на телефон

Тим, хто віддає перевагу мобільним ставкам, варто використовувати програму. Програма оптимізована під сенсорні дисплеї з різною роздільною здатністю та керування за допомогою тачскрину. Якщо під час встановлення з’явилися проблеми, вирішити їх допоможе служба підтримки Україна. 1xbet завантажується та встановлюється буквально за пару хвилин.

Як 1xbet скачати

1xbet можна скачати на Android, відкривши офіційний сайт компанії. 1xbet завантажити на телефон можуть і власники гаджетів від Apple. Для цього відвідайте офіційний магазин програм. Після того, як 1xbet завантажили на телефон і встановили, можна буде оформити спортивні та кіберспортивні парі, активувати винагороди, провести платіжні операції.

1xbet скачати на телефон можна навіть у разі, якщо гаджет застарілий. Автори софту приділили багато уваги його оптимізації. Якщо не хочете скачати 1xbet, вхід на сайт мобільна версія дозволяє зробити через браузер.

1xbet – служба підтримки Україна

Якщо не розумієте, як користуватись тією чи іншою функцією платформи, зв’яжіться зі службою підтримки в Україні. Для цього просто відкрийте Live чат. Якщо проблема потребує тривалого розгляду, напишіть на електронну пошту [email protected]. Служба підтримки Україна відповідає на запити у чаті протягом 2-3 хвилин. Відповідь на e-mail надходить протягом доби.

Створіть обліковий запис і поповніть рахунок у 1xbet, щоб почати робити ставки за найкращими котируваннями. Якщо хочете використовувати смартфон для отримання послуг компанії, скористайтесь мобільною версією сайту або завантажте програму.

1xbet огляд офіційного сайту в Україні
3.8/5
© Copyright 2024 Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри Матеріали сайту призначені для осіб старше 21+