Головна » 1win огляд букмекера

Оформляти спортивні заклади варто лише на ліцензованих сайтах, які гарантують можливість виведення грошей. Ліцензію має букмекерська контора 1win – документ видано комісією Кюрасао. Крім десктопного сайту, компанія пропонує мобільну версію для зручних ставок зі смартфона, а також додаток для Android та iOS пристроїв.

Як можна виконати на офіційний сайт 1win вхід

Щоб робити ставки на спорт, потрібно перейти на сайт компанії з комп’ютера чи мобільного пристрою та зареєструвати особистий кабінет. Також можна завантажити програму для доступу до парі в один клік.

Букмекер дає можливість пройти реєстрацію та авторизуватися різними способами. Стандартний спосіб – створення профілю за допомогою електронної пошти та телефону. Як валюту можна вибрати UAH, тому нести витрати на конвертацію не доведеться.

Ще у 1win вхід можна виконати через соцмережу. Можна використовувати власний кабінет в Telegram, Google, інших інтернет-сервісах. Вкажіть промокод під час реєстрації, щоб отримати додаткові заохочення після виконання в 1win входу.

Які бонуси передбачає букмекерська контора 1win

У БК є три постійні бонуси та багато акцій. Перше заохочення доступне одразу після реєстрації – просто поповніть рахунок, щоб активувати винагороду 200% від платежу. Аналогічні бонуси, що дорівнюють 50-150%, видаються за другий-четвертий депозити.

Наступне з постійних заохочень надається за оформлення виграшного експресу. Можна отримати надбавку на відсоток, яка залежить від кількості ринків у прогнозі:

Число ринків

Розмір бонусу, %

5

7

6

8

7

9

8

10

9

11

10

12

От 11

15

Види доступних прогнозів

Виконавши в 1win вхід, можна буде прогнозувати результати в різних спортивних дисциплінах. Наприклад, можна поставити на:
  • футбол – результат матчу в основний час, гандикап, найрезультативніший тайм, результат до перерви, азіатський тотал;
  • хокей – подвійний шанс, тотал, точний рахунок, чи буде овертайм, обидві заб’ють;
  • великий теніс – переможець і тотал, фора гейми, сухий сет, парна/непарна кількість геймів, тотал сетів;
  • баскетбол – овертайм, тотал господарів, парне/непарне, перемога з різницею, кількість очок;
  • волейбол – перемога у матчі, господарі виграють сет, гості виграють сет, кількість партій у матчі, фора.

Також у лінії є більш незвичайні спортивні дисципліни. Наприклад, офіційний сайт 1win дає можливість поставити на дартс, гірські лижі, стрибки з трампліну.

Ще можна прогнозувати кіберспортивні результати. Лінія кіберспорту, яку передбачає букмекерська контора 1win, містить такі відеоігри:

  • Counter-Strike 2;
  • Mobile Legends;
  • Valorant;
  • King of Glory;
  • Dota 2 і не тільки.

Можна оформляти ординарні парі, експреси, системи. Перші припускають один прогноз у купоні, решта – кілька. Ординари – найменш ризикований тип ставок, тому користуються найбільшою популярністю. Щоб виграти в експресі, необхідно правильно спрогнозувати всі події з купона. Система — найскладніший вид ставки, але дозволяє здобути виграш навіть у випадку, якщо не всі події зіграли. Крім того, є довгострокові ставки – ф’ючерси. Якщо при розрахунку прогнозу виникне проблема, 1win служба підтримки Україна допоможе її вирішити.

Є у 1win та віртуальний спорт. Можна передбачити, чим завершаться змагання з футболу, собачих перегонів, інших дисциплін, які не відбуваються насправді. Тільки ДСЛ визначає, виграє ставка чи програє. Як і у випадку зі звичайним спортом, є багато ринків, які передбачають вигідні котирування.

Live ставки

Відкривши офіційний сайт компанії, можна буде передбачити результати навіть у змаганнях, що вже стартували. Для цього достатньо відкрити лінію live. Вона передбачає зміни котирувань залежно від перебігу матчу, прямі відеотрансляції та графічні трансляції змагань. Ще на офіційному сайті 1win доступний кешаут, який мінімізує фінансові втрати від програшів.

1win служба підтримки України

З будь-яких питань, що виникають при використанні платформи, звертайтеся до 1win служби підтримки в Україні. Саппорт приймає звернення електронною поштою [email protected], а також через онлайн чат. Відповідь при зв’язку з техпідтримкою через e-mail надходить протягом доби. У чаті співробітник відповідає за кілька хвилин.

Відвідайте букмекерську контору 1win, щоб оформити парі на спорт та кіберспорт за вигідними котируваннями. Активуйте депозитні бонуси та скористайтеся іншими вигідними пропозиціями компанії, щоб заощадити банк. Якщо з’являться питання щодо фінансових транзакцій, особистого кабінету, заохочень, на допомогу прийде 1win служба підтримки України.

1win огляд букмекера
4.0/5
© Copyright 2024 Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри Матеріали сайту призначені для осіб старше 21+